(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Škubánky s mákem

Potřebné ingredience
Brambory, hrubá mouka, sul, cukr, mák a máslo
Postup přípravy
Oloupane brambory uvarime v osolene vode. Vodu z brambor trochu zcedime a zasypeme hrubou moukou a pod poklickou nechame na mirnem ohni10 min. proparit. Potom brambory rozstouchame a ve slehaci vyslehame, aby bylo testo hladke. Z testa vykrajujeme noky lzici, kterou namacime v rozpustenem masle a dame na talir. Jednotlive porce posypeme mletym makem promihanym s cukren a pokapeme rozpustenym maslem.
Dobrou chut :o)
Dobrou chut :o)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

luccka
(upraveno)
9. 3. 2010, 15:01






nahlásit

Martina 11
(upraveno)
7. 10. 2008, 17:21








nahlásit

Marcela 1980
(upraveno)
11. 10. 2008, 11:00
@Martina 11

nahlásit

radobelina
(upraveno)
7. 10. 2008, 15:08
Já škubánky miluju, ale když už si je udělám, tak koupím ty v pytlíku, protože se s nima nechci nikdy dělat.



nahlásit

Marcela 1980
(upraveno)
7. 10. 2008, 17:17
@radobelina
Radko, ja je delala dneska poprve a je to taky fakt rychlovka.
nahlásit
7.8
(upraveno)
7. 10. 2008, 13:42
My je milujeme opečené,já s jablkama a ostatní z kečupem a sýrem. Je to mňamka




nahlásit

Marcela 1980
(upraveno)
7. 10. 2008, 15:03
@7.8
My taky milujeme opecene a do prostredli kolecku salamu

nahlásit